Geachte relatie,

Na deze Corona periode gaat Lof Catering & Evenementen weer back to live. Met per juli een volledig nieuwe website, een vernieuwde huisstijl en slogan, maar met de vertrouwde gastvrijheid en culinaire kwaliteit. Bekijk ons eerste blog over en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Puur Genieten, proef onze smaken

Relatie evenement

– Laat een onuitwisbare indruk achter met een relatie-evenement op maat

Wilt u de band met uw zakelijke relaties versterken en uw merk of boodschap centraal stellen? Wij vertalen uw wensen naar een passend, creatief en compleet verzorgd relatie-evenement op uw eigen of een externe locatie.

Personeelsfeest

– Stimuleer het wij gevoel met een knallend personeelsfeest

Bedrijf Targets gehaald, de afgelopen Corona periode afsluiten of een nieuw kalenderjaar inluiden? Wat de reden ook is, u wilt een knalfeest waar nog lang over nagepraat wordt. Van uniek themafeest tot magische dinershow.

Jubileum

– Proost! Omdat een prestatie gevierd mag worden

Wilt u eenvoud met enkel een hapje en een drankje of uitbundig genieten van een walking diner, aangevuld met rode lopers, goody bags en live entertainment? Wij maken van ieder jubileum een persoonlijk en uniek evenement.

Opening

– Alle ingrediënten in huis voor een feestelijke opening

U bent trots op uw nieuwe bedrijf, bedrijfspand of logo en dat mag gezien zijn en gevierd worden. Van het uitnodigingstraject en de catering tot het creëren van de perfecte inrichting & ambiance.

Borrel / Receptie

– Wat te vieren? Voor ieder budget een passende borrel

Een feestelijke gebeurtenis in het verschiet? Wij regelen uw evenement met een breed drankenpakket, heerlijke tafelgarnituren, bittergarnituren, sfeervolle aankleding en gastvrije hostessen.

Huwelijk

– Een dag om nooit meer te vergeten

Op uw bruiloft moet alles tot in de puntjes verzorgd en volgens uw specifieke wensen geregeld zijn. Wij begrijpen dat als geen ander en hebben dan ook alle expertise in huis om van uw huwelijk een unieke, onvergetelijke en onbezorgde dag te maken.

Verjaardag

– Meer dan alleen een gezellig samenzijn

Wie kent ze niet: de kringverjaardagen met een blokje kaas en schijfje worst. Wilt u van uw verjaardag een speciaal, knallend en persoonlijk feest maken? Onze feestmakers vertellen u graag over de mogelijkheden.

Ontbijt / Lunch / Diner / Buffetten

– Ervaar de vele smaak oplossingen

Speciale gelegenheid of gewoon genieten met familie en vrienden? Van culinair maatwerk tot een meergangendiner of buffet. Wij bieden voor elke gelegenheid een verrassende en heerlijke culinaire invulling. Ervaar de talloze variaties, wij presenteren in buffetvorm of als (walking)diner een breed assortiment. Er zijn enorm veel varianten mogelijk, passend bij het seizoen, uw budget en de gelegenheid.

Specials

– Wilt u eens wat anders?

U kunt het zo gek niet bedenken en wij verzorgen het waarin uw wensen altijd ons uitgangspunt vormen. Van fashion food, bitterballen babes, champagne girls tot een BBQ vanaf het open vuur of een smoker. Laat u culinair verrassen!

Wij gaan graag met u het gesprek aan om te kijken wat wij als LOF Catering & Evenementen voor kunnen betekenen. Om gezamenlijk een feestje te kunnen vieren na deze Corona tijd ontvangt u in de maanden juli, augustus en september een feestelijke ontvangstcocktail gratis wanneer u een catering evenement bij ons boekt.

Neem graag contact met ons op, zodat wij met u de wensen en mogelijkheden verder kunnen bespreken. Horen wij van u?

Als professionals gaan wij met volle passie aan het werk om ieder project succesvol af te ronden.

LOF Catering & Evenementen

Copyright © 2023 LOF CATERING • Alle rechten voorbehouden – Ontwikkeling, Design en Marketing door Eye-C Multimedia