LOF

Over ons

LOF Catering & Events – Puur Genieten!

Wij zijn LOF Catering & Evenementen, waarschijnlijk de sportiefste partycateraar in Nederland. We serveren eten en drinken om je vingers bij af te likken in een setting die volledig op maat wordt gemaakt voor u en uw gasten. Wij verwezenlijken onvergetelijke herinneringen, door uw gasten onder te dompelen in een beleving die van begin tot eind klopt. LOF Catering & Evenementen maakt je dromen waar en laat u Puur Genieten van alle aspecten van catering en gastvrijheid.

Our impressive experience

Cateraar met sport in het DNA

LIJN-KLEIN

Wij zijn een Partycateraar met sport in ons DNA. Zo zijn wij de exclusieve horeca & cateringpartner van Sportcampus Zuiderpark en Sportcentrum Overbosch in Den Haag. Wij ondersteunen diverse sportbonden op het gebied van partycatering en wij zijn partner van divers topsport organisaties.

Creatief en vernieuwend

Creatief denken is onze tweede natuur. Daarom denken we altijd met u mee over de best passende invulling voor uw borrel, diner of lunch. We nemen het doel of het thema van uw evenement als uitgangspunt en passen daar de catering volledig op aan. We gaan sportief, totaal “over the top”, gaan back to nature en maken uw evenement helemaal duurzaam, of we gaan back to the future. Zeker is wel dat we door onze creativiteit uw gasten altijd weten te verrassen en te verbazen.

Van luxe Partycateraar tot creatieve smaakexpert

Als LOF Catering & Evenementen richten wij ons op creatieve totaaloplossingen waarin onze expertise van eten en drinken altijd een leidende rol heeft. Want door middel van eten, drinken en gastvrijheid kunnen wij uw doelstelling helpen realiseren en maken wij het verschil. Daarnaast denken wij graag met u mee over locatie, styling, inrichting en entertainment met als doel een smaakvol en onderscheidend evenement te creëren.

Regio Haaglanden

Puur genieten, nu ook dichtbij. Wij verzorgen catering in Den Haag en omgeving en trekken dagelijks alles uit de ‘koelkast’ om onze opdrachtgevers te verrassen met verrassende concepten. Een presentatie in uw showroom, een luxe store opening, een diner op de middenstip, een congres in een inspirerende locatie, een party met zicht op de Pier van Scheveningen of een sportief evenement in Sportcampus Zuiderpark of Sportcentrum Overbosch, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bent u op zoek naar de beste locatie voor uw event in de Hofstad of daar in de buurt? Wij zijn thuis op veel plekken waar wij u en uw gasten graag verwennen met heerlijke en verrassende food & drink concepten. Ook als u een intiem diner, receptie of feest bij uw thuis of op de zaak wilt organiseren staan wij graag voor u klaar. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

Mensen van Lof

Creatieve inspirators met een passie voor catering & events

Creatief, concepten & sales
Michael den Rooijen
Horecamanager locaties & catering
Jerry van Vianen
Sales & concepten
Jesmer Langenbach
Nieuws

Blijf op de hoogte van ons blog

Reviews
WAT ANDERE VINDEN

Reviews

Gastvrije & professionele medewerkers, heerlijk eten en drinken bij deze top cateraar met een oog voor een strakke organisatie.

Egbert Veldhuis

Top bedrijf, al jaren super tevreden. Verzorgen jaarlijks ons bedrijfsevenement in de Uithof. Heel professioneel, komen afspraken na en gaan tot het uiterste voor de klant!

Gerard & Maaike

Wij willen Lof Catering bedanken voor het tot in de nopjes organiseren van ons jaarlijks terugkerend event. Culinair topniveau eten en drinken en professionele medewerkers. Voor ons is Lof de juiste partner in catering en eventmanagement.

Mike van der Baan

Als professionals gaan wij met volle passie aan het werk om ieder project succesvol af te ronden.

LOF Catering & Evenementen

Copyright © 2023 LOF CATERING • Alle rechten voorbehouden – Ontwikkeling, Design en Marketing door Eye-C Multimedia