Een ruimte die bij u past

Event Locatie huren?

Wij komen als cateraar uit de regio Haaglanden graag op unieke locaties. De locatie is altijd erg belangrijk voor een onvergetelijke gebeurtenis of evenement. Bijzondere locaties waar de gasten in een inspirerende omgeving zijn zoals een sportieve locatie, een industrieel erfgoed, een vliegtuighangar, een kasteel, lekker tussen de bomen of in het bruisende hart van het bedrijfsleven. Maar misschien wel bij u in de tuin of op uw unieke eigen locatie.

Binnen LOF Catering & Evenementen beschikken we over een aantal exclusieve catering locaties, een groot aantal partnerlocaties maar we komen natuurlijk ook graag bij u thuis of op uw bedrijf.

event-locatie-huren
Onze aanpak

Hoe wij werken voor onze opdrachtgevers

LOF Catering & Evenementen is in het leven geroepen als full-service cateraar & event management bedrijf, waarin onze missie is om met een persoonlijke aanpak en een passende strategie uw wensen en behoefte te vertalen naar een optimale uitvoering

- Michael van Rooijen

 Creatieve concepten

Contact opnemen

LOF Catering &
Evenementen inhuren

  Maak een afspraak met ons!

  Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Lof Catering & Evenementen?

  Wij nodigen u graag uit of komen bij u langs voor een kop koffie, zodat wij samen met u de mogelijkheden en wensen kunnen bespreken.

  LOFF-BANNER21

  Als professionals gaan wij met volle passie aan het werk om ieder project succesvol af te ronden.

  LOF Catering & Evenementen

  Copyright © 2023 LOF CATERING • Alle rechten voorbehouden – Ontwikkeling, Design en Marketing door Eye-C Multimedia