opleiding voor jongeren

Catering Onderwijs

Jongeren zijn de toekomst

Je wilt ze het best mogelijke onderwijs geven en daar horen ook de best mogelijke keuzes op het gebied van eten en drinken bij. Zodat leerlingen kunnen genieten van gezond en lekker eten in een gezellige, veilige en gastvrije omgeving. Daarbij gaan we graag een stapje verder. Wij willen scholieren ook laten beleven hoe leuk gezond en lekker eten kan zijn door het creëren van een gezonde schoolkantine met verantwoorde, lekkere en aansprekende food & drinks.

LOF Catering & Evenementen verzorgt onderwijscatering op maat op de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Met LOF Catering & Evenementen kunnen de leerlingen van het Mondriaan College en Den Haagse Hogeschool rekenen op een aansprekend assortiment vol betaalbare, gezonde en lekkere keuzes. Op een kantine met gastvrij personeel dat zorgt voor een gezellige sfeer. Wij laten dagelijks zien dat verantwoorde voeding voor jongeren en genieten prima samen gaan.

Basis uitgangspunten binnen onze scholen catering

lof-onderwijs-

Belevenis

Alles om het naar uw wensen te maken. De klant is bij ons altijd Koning

Flexibel

Wij kunnen u overal in Nederland voorzien van overheerlijke catering!

Kwaliteit

Bij ons bent u verzekerd van onwijs lekker eten en drinken

Luxe

Wij maken gebruik van prachtige, duurzame, streek producten

Contact opnemen

LOF Catering &
Evenementen inhuren

  Maak een afspraak met ons!

  Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Lof Catering & Evenementen?

  Wij nodigen u graag uit of komen bij u langs voor een kop koffie, zodat wij samen met u de mogelijkheden en wensen kunnen bespreken.

  Reviews
  WAT ANDERE VINDEN

  Reviews

  Gastvrije & professionele medewerkers, heerlijk eten en drinken bij deze top cateraar met een oog voor een strakke organisatie.

  Egbert Veldhuis

  Top bedrijf, al jaren super tevreden. Verzorgen jaarlijks ons bedrijfsevenement in de Uithof. Heel professioneel, komen afspraken na en gaan tot het uiterste voor de klant!

  Gerard & Maaike

  Wij willen Lof Catering bedanken voor het tot in de nopjes organiseren van ons jaarlijks terugkerend event. Culinair topniveau eten en drinken en professionele medewerkers. Voor ons is Lof de juiste partner in catering en eventmanagement.

  Mike van der Baan

  Als professionals gaan wij met volle passie aan het werk om ieder project succesvol af te ronden.

  LOF Catering & Evenementen

  Copyright © 2023 LOF CATERING • Alle rechten voorbehouden – Ontwikkeling, Design en Marketing door Eye-C Multimedia