Den Haag

Sportcentrum Overbosch

Sportcampus overbosch: Sportief Hart

Sportcentrum Overbosch, ademt sportiviteit. De afgelopen jaren stonden vele kleine en middelgrote sportevenementen op onze kalender. De centrale ligging in Den Haag, de jarenlange ervaring met de organisatie van sportieve evenementen en de multifunctionele en flexibele faciliteiten en inrichting maakt onze locatie het sportieve hart van stadsdeel Haagse Hout. De Sporthal, zwembad, horecaruimte en presentatieruimte hebben al vele evenementen mogen hosten.

lof-catering-overbosch-afbeelding

Uw Flexibele En Sportieve Evenementenlocatie

Zakelijke evenementen, kleine of middelgrote concerten, vergaderingen, feesten, kick off events, clinics of zakelijke bijeenkomsten komen binnen onze unieke accommodatie uitstekend tot hun recht en krijgen binnen Sportcentrum Overbosch een extra dimensie.

Met al haar faciliteiten, de flexibele capaciteit, de verschillende ontvangstmogelijkheden, de bereikbaarheid en parkeerfaciliteiten naast de deur biedt Sportcentrum Overbosch u en uw gasten alle ruimte. Wij gaan graag de uitdaging aan en ervaar de dynamiek van Sportcentrum Overbosch!

U kunt bij ons alle kanten op, de verschillende zalen en ruimtes bieden plaats voor feesten en ontvangsten van 2 tot 1.700 personen. Kortom, er zijn vele mogelijkheden, wij bespreken deze graag met u.

Kinderfeestjes in Zwembad Overbosch

Is uw kind bijna jarig? En zoekt u nog een locatie voor een leuk en gezellig kidsfeestje? Bij Zwembad Overbosch kunt u terecht voor zwempartijtjes met uw kind en al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes!

Zwembad Overbosch de ideale locatie voor een zwemfeestje. Het zwembad is een heerlijke en veilige plek voor de kids om te zwemmen en te spelen in het water. Bovendien zijn er meerdere faciliteiten en ontvangstmogelijkheden. Met LOF catering als partner kunt u rekenen op gastvrijheid, professionaliteit en creativiteit. We zorgen ervoor dat uw kidsfeestje een ware belevenis wordt!

Samen met u bespreken we de mogelijkheden en zorgen we voor een onvergetelijk kinderfeestje in het zwembad. Voor meer informatie over het organiseren of plannen van uw kids zwemfeestje kunt u gerust bellen naar: 0634022355

Pool-party
Contact opnemen

LOF Catering &
Evenementen inhuren

  sportcampus Overbosch

  Den Haag

  Hopelijk zien of spreken we elkaar snel!

  BELEVENIS

  Alles om het naar uw wensen te maken. De klant is bij ons altijd Koning

  FLEXIBEL

  Wij kunnen u overal in Nederland voorzien van overheerlijke catering!

  KWALITEIT

  Bij ons bent u verzekerd van onwijs lekker eten en drinken

  LUXE

  Wij maken gebruik van prachtige, duurzame, streek producten

  Als professionals gaan wij met volle passie aan het werk om ieder project succesvol af te ronden.

  LOF Catering & Evenementen

  Copyright © 2023 LOF CATERING • Alle rechten voorbehouden – Ontwikkeling, Design en Marketing door Eye-C Multimedia