Duurzaamheid
Duurzame catering concepten
Elk seizoen heeft zijn eigen smaak en dat proef je!
We werken binnen onze keuken met de producten en ingrediënten van lokale, duurzame boeren en telers. Het vlees en de zuivel komen van boeren die zich elke dag inzetten voor het verbeteren van het dierenwelzijn. Natuurlijk kijken wij bij de inkoop van de vis of deze duurzaam is gevangen en kopen wij dagvers in bij de Scheveningse visafslag. Daarnaast vinden we het belangrijk om de aarde zo min mogelijk te belasten voor de productie van onze ingrediënten. Bij het kiezen van de telers voor onze groenten en fruit kijken we daarom kritisch naar de manier waarop zij produceren. We gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten uit het seizoen en van dichtbij. Wat niet uit de buurt komt, zoals koffiebonen, cacao, sinaasappels en bepaalde vissoorten halen we van verder, maar we weten altijd van wie ze komen en hoe de producent werkt.
De gehele van onze producten en diensten zijn beetgepakt en wij kunnen deze volgen “van grond tot mond”. Wij kijken naar duurzame keurmerken (Max Havelaar, Beter Leven, Planet Proof, Biologisch, MSE, etc.) maar koppelen hier ook onze eigen duurzame ambitie aan.
Voor de menukaart in onze scholencatering hanteren wij de uitgangspunten van het voedingscentrum: Checklist Richtlijn Eetomgeving en werken aan een gezondere en duurzame eetomgeving.
LOF Catering &
Evenementen inhuren
Een duurzame keuken. PUUR genieten
BELEVENIS
Alles om het naar uw wensen te maken. De klant is bij ons altijd Koning
FLEXIBEL
Wij kunnen u overal in Nederland voorzien van overheerlijke catering!
KWALITEIT
Bij ons bent u verzekerd van onwijs lekker eten en drinken
LUXE
Wij maken gebruik van prachtige, duurzame, streek producten