Lof blijft vernieuwen

Innovaties

Wij ontwikkelen unieke catering concepten

Verschillende voorbeelden van aansprekende concepten waarin wij de vertaalslag maken van een trend naar een evenementenconcept wat we kunnen toepassen binnen LOF Catering & Evenementen:

“Sensations”

Dit fusion concept bestaat uit een diversiteit van fusion walking dinner gerechtjes waar verschillende werelden samen komen op 1 bord of in 1 schaaltje.

“Uw groene wereld”

Duurzame walking dinner waar wij gerechtjes serveren direct vanaf veilingkarren bekleed met echt gras: Wij kunnen dit concept heel gemakkelijk uitbreiden met duurzame en verse dranken, een duurzame en groene inrichting en dito entertainment: Welkom in uw Groene Wereld!

“Mercato Centrale”

Deze verzameling van creatieve food en drankkramen is helemaal van nu en gebaseerd op de Foodhal concepten in Europa en Azië. Eigentijdse drankjes, een cocktailbar en een diversiteit van eetkraampjes met hippe en verse street food gerechten. Vanuit een centraal “plein” met entertainment informeel genietend van food & drinks vanuit de verschillende continenten.

lof-catering-innorvaties-

“Grillig”

Heerlijk weer, lekkere dranken en de BBQ en smoker aan. Onze grillmasters maken live de lekkerste gerechtjes klaar vanaf de BBQ en eventueel smoker. Zowel vis, vlees als groentegerechten komen langs. Heerlijke gekoelde flesjes direct uit het ijs, frisse cocktails en verkoelende wijnen, het ultieme strandgevoel!

“Sterren op Locatie”

Dit concept is een hechte samenwerking met een sterrenchef en LOF Catering & Evenementen. Wij werken samen met verschillende chefs en aan de hand van uw doelstellingen en gewenste uitstraling selecteren wij een passende chef.

Contact opnemen

LOF Catering &
Evenementen inhuren

  Innovaties en trends

  Puur genieten!

  Hopelijk zien of spreken we elkaar snel!
  LOFF-BANNER21

  Als professionals gaan wij met volle passie aan het werk om ieder project succesvol af te ronden.

  LOF Catering & Evenementen

  Copyright © 2023 LOF CATERING • Alle rechten voorbehouden – Ontwikkeling, Design en Marketing door Eye-C Multimedia