Sportief complex

Sportcampus Zuiderpark Den Haag

Sportcampus Zuiderpark: sportieve ontmoetingsplaats

Sportcampus Zuiderpark is een multifunctioneel sportief complex met faciliteiten voor veel verschillende sporten. Daarnaast is het een kenniscentrum voor sportopleidingen, onderzoek en innovatie. Natuurlijk bieden de moderne ruimtes ook het bedrijfsleven vele mogelijkheden, met een duidelijke knipoog naar de sport, duurzaamheid en gezondheid. Tegen iedereen die een hart heeft voor de sport zeggen we “Kom verder”. Om te sporten, om lekker te bewegen, om te ontdekken, om te leren, om te vergaderen, om evenementen of incentives te organiseren of om uw gasten sportief te ontvangen.

Sportcampus Zuiderpark: sportief hart van de regio

Sportcampus Zuiderpark ademt sportiviteit. De afgelopen jaren stonden vele kleine, middelgrote en grote sportevenementen op onze kalender. De centrale ligging in de provincie met alle faciliteiten die Den Haag en Scheveningen uw gasten kan bieden, de jarenlange ervaring met de organisatie van sportieve evenementen en de multifunctionele en moderne faciliteiten en inrichting maakt onze locatie het sportieve hart van de regio en ver daarbuiten.

Sportcampus Zuiderpark: Business to business

De laatste jaren heeft Sportcampus Zuiderpark zich steeds meer ontwikkeld tot een belangrijke aanbieder van sportieve business-to-business mogelijkheden. Onze zalen, de ontvangstruimten en de verschillende vergader- en presentatieruimtes bieden het bedrijfsleven ongekende mogelijkheden. Binnen Sportcampus Zuiderpark kunnen zakelijk evenementen, bedrijfsfeesten, beurzen, cursussen, workshop of trainingen georganiseerd worden van 2 tot 3.500 personen. Kortom, er zijn een groot aantal ruimtes beschikbaar met diverse capaciteiten en met diverse sferen. Of u nu een moderne uitstraling, een lounge sfeer, een sportieve of een neutrale uitstraling nastreeft: alles is mogelijk!

Binnen de Sportcampus is Lof Catering & Evenementen de exclusief cateringpartner. Ervaar de dynamiek van Sportcampus Zuiderpark en kijk samen met ons naar het groot scala aan mogelijkheden!

lof-catering-zuiderpark-
Contact opnemen

LOF Catering &
Evenementen inhuren

    sportcentrum Zuiderpark

    Den Haag

    Hopelijk zien of spreken we elkaar snel!

    BELEVENIS

    Gastvrijheid zit in ons DNA, bij ons is uw gast altijd koning

    FLEXIBEL

    Wij kunnen u overal in Nederland voorzien van overheerlijke catering!

    KWALITEIT

    Bij ons bent u verzekerd van onwijs lekker eten en drinken

    LUXE

    Wij maken gebruik van prachtige, duurzame, streek producten

    Als professionals gaan wij met volle passie aan het werk om ieder project succesvol af te ronden.

    LOF Catering & Evenementen

    Copyright © 2023 LOF CATERING • Alle rechten voorbehouden – Ontwikkeling, Design en Marketing door Eye-C Multimedia